Kycklinggratäng a la Henrika!
Man tager var man haver. Vi kom ju som sagt hem sent igår och kylskåpet gapade ganska tomt i morse.






Därför blev middagen ett ihopa plock av de som fanns hemma
Nom nom nom såååå gott det blev.
Kycklinggratäng med ris och sallad

4 personer
3 st kycklingfiléer
1 burk Cream fraiche
3 dl grädde
1 burk philadeliphiaost
2 dl mango chutney
Champinjoner
Salladslök
Vitlök
Salt och peppar
Västerbottenost
Ris och sallad.

- Skär kycklingfiléerna i skivor och lägg i ugnssäker form. Koka ihop såsen ( grädde, Cream fraiche, mango chutney, philadeliphiaost ) stek färska champinjoner, Salladslök och vitlök med en skvätt soja, salt och peppar. Lägg Champinjonfräset över kycklingen och häll över såsen. Strö över Västerbottenost.



Mamma kom förbi i förmiddags med så fina blommor.

Nu lite mys i soffan och en Valle sång till. .....