Kycklinggratäng a la Henrika!

Man tager var man haver. Vi kom ju som sagt hem sent igår och kylskåpet gapade ganska tomt i morse.  
Därför blev middagen ett ihopa plock av de som fanns hemma
Nom nom nom såååå gott det blev.
Kycklinggratäng med ris och sallad 


4 personer 

3 st kycklingfiléer 
1 burk Cream fraiche 
3 dl grädde 
1 burk philadeliphiaost 
2 dl mango chutney 
Champinjoner 
Salladslök
Vitlök
Salt och peppar
Västerbottenost 
Ris och sallad.


- Skär kycklingfiléerna i skivor och lägg i ugnssäker form. Koka ihop såsen ( grädde, Cream fraiche, mango chutney, philadeliphiaost ) stek färska champinjoner, Salladslök och vitlök med en skvätt soja, salt och peppar. Lägg Champinjonfräset över kycklingen och häll över såsen. Strö över Västerbottenost.




Mamma kom förbi i förmiddags med så fina blommor.


Nu lite mys i soffan och en Valle sång till. .....






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

gourmettjej.blogg.se

Mitt liv och kärleken till livets goda!

RSS 2.0