Skål för froosh och ett nytt kakel!

Hej 

Long time no hear. Helt plötsligt hade en hel vecka gått utan jag hunnit kika in här. Men ni förstår säkert när jag berätta allt som varit.
Sist vi hördes var jag i Stockholm som ni vet. Har haft det så bra. Lunchade första dagen på Doctor Salad och jag älskade det! Sen är jag en stor fan av Renée Voltaries mat/produkter/kokböcker/detoxprogram you name it. Så andra dagen var lunch stället givet. Systrana Voltaries nya resturang på Åhlens City. 
Jag fick med mig Viktor och vi åt och åt. Det var så gott!
Min lunch blev en Brocolli soppa med en rawsallad, nyttigt hembakat bröd med frö och hummus.


Tummen upp! Mycket mat för pengarna.

Jag älskar nämligen Voltaries frukostmusli och denna är en stor favorit på morgonen.


Efter Stockholm kom jag hem efter den värsta flygningen någonsin. Trodde faktiskt att sista dagen var kommen. Fy snacka om panikångest. Men efter mycket om och men landade vi! 

Måndag hade jag hantverkare här som håller på att kakla om mitt kök. Så medans jag var på jobbet så kaklade de köket och när jag kom hem var allting färdigt. Otroligt nöjd blev jag.

Då var det dags att lägga mig på en Ansiktsbehandling och 2 timmar senare var jag len som en baby rumpa och fick en strålande hud. Love behandlingar. 
( Ett nyårslöfte jag hade att ta hand om mig själv mer)  skulle ärligt talat kunna krypa ner i den varma sängen varje dag om jag hade haft råd:-)

Ikväll skålar jag för mitt "nya " fina kök ( bara målarn kvar nu med tapetseringen ) med en ny smak av froosh.


Kokosmjölk med spenat. Spännande!

Kramar/Henrika

gourmettjej.blogg.se

Mitt liv och kärleken till livets goda!

RSS 2.0