Lite tankar om livet!

Jag är på resande fot denna veckan som ni säkert vet. 40 mil i bilen idag. Om ni bara visste hur mycket jag älskar mitt jobb. Jag gör verkligen det! Det finns inte en enda dag som jag vaknar och har "söndagsångest" jag vaknar alltid med ett leende på läpparna och ser framemot allt som dagen har att erbjuda. Jag har fått uppleva såååå mycket i mitt jobb. Lets dance, En dans på rosor, Idiol. Besökt platser i Sverige som jag totalt har blivit förälskad i som jag aldrig förmodligen besökt om jag inte haft det jobb jag har. 
 
Simrishamn, Ystad, Kivik, Jönköping, Västervik, Gotland, Visby listan kan go on forever. Nu har jag lyckan att besöka dessa guldkorn var 3:e månad. Vissa tycker det är hemskt att jag är borta en hel del från min familj (  jag är sjukt trött på att höra det) Nej, istället känner jag att jag faktiskt bli en bättre mamma/ fru för att jag saknar min familj när jag är iväg och kommer hem med massa enerigi.
 
Jag är oftast väldigt glad och positiv. Ta dagen som den kommer, stanna upp och njuter, försöker att vara en bra vän som ställer upp i vått och torrt. Ibland känns det som om man ge och ge men får lite tillbaka! 
 
Jag har en vän i Australien som sa till mig en gång- Vissa vänner kommer att komma in i ditt liv och man delar så mycket på så kort tid Sen går man vidare i livet och så skiljs man åt. Andra vänner kommer att komma in och stannar där för resten av ditt liv. 
Detta är så sant!!! 
 
Jag har defentivit inte varit 100% på sista tiden och det är få av mina vänner som har uppmärksamat det. Det får en tänka på, vilka är ens riktiga vänner?! 
 
 
På söndag åker jag tillbaka till Sopot och Mera spa hotell och en sak är säker jag ska bara ta hand om mig själv. Har bokat massa behandlingar. Det är min tur nu! 
xoxo
 
 

gourmettjej.blogg.se

Mitt liv och kärleken till livets goda!

RSS 2.0