Lemoncurd med färska Jordgubbar!

Dax för ett riktigt smarrigt sommarrecept. Denna efterrätten är riktigt fräsch!
- 1 Citron ( 2 msk citronsaft, 1msk finrivet citronskal) 
- 1 burk mascarponeost ( italiensk färskost) 250gram.
- 2 dl cream fraish 
- 2 dl lemoncurd


* Se till att alla ingredienser är rumsvarma. Vispa ihop mascarponeost, cream fraish och lemoncurd. Blanda i citronskal och citronsaften. ( ta elvispen så det blanda sig ordentligt) 
* Häll upp i fina glas och skiva jordgubbar fint. Låt stå i kylen i ca 2 timmar. 
 



Kollar på Lotta på Liseberg med ett halvt öga. Bloggar och äter jordgubbar. Ska snart börja packa imorgon väntar Stockholm ! 
 
Kram / Henrika 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

gourmettjej.blogg.se

Mitt liv och kärleken till livets goda!

RSS 2.0