Fiskpaket med Chevreskum!

Recept

300 gram färsk lax 
300 gram färsk Torsk
0,5 kg jordärtskockor 
1 nät blåmusslor 
2 pkt bacon
1 stor morot 
1/2 purjolök 
8 st färska champinjoner 
Smör, salt och peppar 
Smörpapper och steksnöre

Chevreskum

350 gram Chevreost 
3 dl vispgrädde 
3 msk fiskbuljong 
2 dl proscecco eller torrt vitt vin
Salt och peppar 

- Stek bacon knaprigt, koka jordärtskockor några minuter. Skär purjolök och morötter i stavar. Stek champinjoner i smör, dela torsk och lax i centimeter stora bitar. Lägg Smörpapper i en skål och varvar grönsakerna med fisken, musslorna,  salt och peppar  ( mkt salt krävs) toppa med bacon och en rejäl klick smör. 


Knyt ihop paketen med steksnöre och in i ugnen 175 grader i ca 25 minuter. 
Koka ihop såsen och innan servering kör den med stavmixer så det blir ett skum. 


Såååå smarrigt! Här fick vi göra 2 st såser en med Chevreost i och en utan finns en stor man i familjen som har lite svårt för just chevre:-)

Njuter av ett glas proscecco, tända ljus och min familj.



En riktigt god Lördagsmiddag som serveras så tjusigt i ett fint paket.


Nu ska det skalas räkor för tilltugget till Mello. 
Happy Saturday x



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

gourmettjej.blogg.se

Mitt liv och kärleken till livets goda!

RSS 2.0