Fiskpaket med Chevreskum!
Recept





300 gram färsk lax
300 gram färsk Torsk
0,5 kg jordärtskockor
1 nät blåmusslor
2 pkt bacon
1 stor morot
1/2 purjolök
8 st färska champinjoner
Smör, salt och peppar
Smörpapper och steksnöre
Chevreskum
350 gram Chevreost
3 dl vispgrädde
3 msk fiskbuljong
2 dl proscecco eller torrt vitt vin
Salt och peppar
- Stek bacon knaprigt, koka jordärtskockor några minuter. Skär purjolök och morötter i stavar. Stek champinjoner i smör, dela torsk och lax i centimeter stora bitar. Lägg Smörpapper i en skål och varvar grönsakerna med fisken, musslorna, salt och peppar ( mkt salt krävs) toppa med bacon och en rejäl klick smör.

Knyt ihop paketen med steksnöre och in i ugnen 175 grader i ca 25 minuter.
Koka ihop såsen och innan servering kör den med stavmixer så det blir ett skum.

Såååå smarrigt! Här fick vi göra 2 st såser en med Chevreost i och en utan finns en stor man i familjen som har lite svårt för just chevre:-)
Njuter av ett glas proscecco, tända ljus och min familj.


En riktigt god Lördagsmiddag som serveras så tjusigt i ett fint paket.

Nu ska det skalas räkor för tilltugget till Mello.
Happy Saturday x