SEMESTER!!!!!
Gokväll!


Hela huset är nystädat, all maten är handlad, all tvätt är tvättad, middagen är i magen och nu ett glas rött upphällt i glaset.
Jag ligger helt inom tids planeringen. Såååå skönt att bara kunna sitta och inte ha en massa måsten.
Imorgon ska jag gå upp i vanlig tid 06.00 dricka kaffe, skriva sista listan och göra ett tidigt pass på gymmet. Laga en middag och lunch till oss alla i Sälen i form av kycklinggryta med kokosmjölk sen måste jag packa och därefter ska jag sätta mig vid dukat bord på middag.
Kvällens middag blev Fläskfilé med rödlök och sockerärtor i en krämig sås av philadeliphiaost vitlök och örter. Rostade Spetskål med sesamolja och kryddor.

- Skär Spetskål en i stora tärningar, häll på sesamolja, salt, svartpeppar och Grillkrydda. Sätt in i ugnen 200 grader i ca 30 minuter. Stek fläskfilén i smör med salt,vitpeppar och svartpeppar. Häll på 2 dl grädde, 2 msk kalvfond och en philadeliphiaost med smak av vitlök och örter. Låt koka ihop och smaka av med salt och peppar. Skiva rödlök och strimla sockerärtor. Dessa ska vara al dente så lägg i precis innan servering.

En riktigt god Fredagsmiddag!
XXX