Lowcarb Fredagsmiddag och en dag full av glädje!
Hej!

Vilken bra dag. Love. Efter jobbet tränade jag med min PT för första gången. Asså jag säger bara såååååå jäkla grymt. Jag är otroligt nöjd med mitt val av PT. Nu jäklar ska jag köra hårt och nå mina drömmars mål! Vi klickade egentligen direkt men efter idag känner jag stor kärlek till henne och jag längtar redan till nästa Fredag. Jag har ju fått ett program av henne som jag ska följa nu och jag tänkta dela med mig här på bloggen med lite video och bilder på övningarna, bra va?! Frågan är Bara-hur fasiken lägger man upp videos på bloggen? Instagram går bra men bloggen är värre. Någon som vet?
Kvällens middag blev
Kycklingdrums med lowcarb nudelsallad.
Kycklingklubbor
1 gurka
2 st sticklök
1/2 purjolök
2 msk Reene Voltaire soja
3 msk sesamolja
4 msk färsk riven ingefära
2 tsk sambal olek
1 pressad vitlöksklyfta
2 pkt shiratakinudlar
1 lime
1 dl Cream fraiche
1 dl majonäs
Salt och peppar.

-Sätt ugnen på 225 grader. Gnid in kycklingklubborna med salt, peppar, olja och Grillkrydda ( jag tog även en gnutta cayennepeppar på för vi gillar stark mat)
Lägg på bakplåtspapper och låt gå i ca 45 minuter ( vänd efter halva tiden)
- Skala och kärna ur gurkan. Skiva i strimlor med mandolini eller potatisskalare. Strimla purjolök och sticklök. Blanda grönsakerna med Marinaden sesamolja, soja, ingefära, sambalolek, vitlöksklyfta, salt och peppar. Skölj nudlarna noga och koka i ca 1 minut.
- Blanda Cream fraiche och majonäs med salt och peppar pressa ner saften och skalet från en lime.
( recept från Veckansmiddag )
Så fräscht och mycket omtyckt.
Nu är vi mätta och belåtna och kollar skavlan. Ska försöka klura ut hur man lägger upp videos här..... hmmm m
Kram